Objednávky kurtů 739 237 633 / Tréninky dětí 602 696 060
ibdoksy@seznam.cz

Den tenisu TK Doksy 2018 a 25. výročí tenisové školy Ing. Pecolda

V sobotu 22. prosince 2018 uspořádala TENISOVÁ ŠKOLA Ing.Vladimíra Pecolda tradiční “DEN TENISU” Již sedmý ročník se konal v roce 100. výročí založení republiky, v roce 70. výročí založení TO – TK Doksy a také TŠ oslavila 25. výročí svého založení. Mnoho výročí najednou, kterých si vážíme a jako vždy jsme slavilili sportem a především tenisem.

Oproti minulým létům jsme udělali změny, které nám zatraktivnily celou soutěž. Celkem 18 disciplín a soutěžní zápasy v kategoriích rovnocenných hráčů. Na řízení jednotlivých disciplín se podíleli trenéři Marcela Réblová, Vladimír Pecold ml., Alexandr Vítek a řada pomocníků – Natálie Svobodová, Dominika a Michaela Pecoldovi, Karel a Martin Švermovi. Všem děkuji.

Výsledky

Celkovým vítězem ve skupině závodních hráčů se stala Anička Svobodová před Adamem Tvrdkem a Janem Švermou. Soutěžní zápasy skupinu A vyhrál Jan Šverma před Danielem Tachecí a Adamem Tvrdkem. Skupinu B vyhrála Stela Blanická před Klárkou Réblovou a Viky Valešovou.

Ve “školičce” byl celkovým vítězem Tadeáš Kubín před Martinem Kolaříkem a Filipem Rovenským. Vzpomenu ještě Vojtu Havlíka. Ač příchozím, bez tréninku, byl čtvrtý. Tenisové zápasy vyhrál Tadeáš Kubín před Filipem Rovenským a Vojtou Havlíkem.

Nejmladší účastnící byla předškolačka Hanička Havlíková a nepočínala si špatně.

Celá akce by nebyla možná bez podpory rodičů dětí a sponzorů. Chtěl bych poděkovat především paní Zitě Tachecí, panu Janákovi a TK Doksy.

Pozvání na trénink

Naše TŠ potřebuje rozšířit členskou základnu. Zveme rodiče s dětmi 1. a 2. tříd ZŠ a s předškoláky na návštěvu tréninku v úterý a ve čtvrtek od 15 do 17 hod. Rádi vás uvítáme.

Ing. Vladimír Pecold

Kontaktní formulář